Dolfijntjes: gastouderbureau in Ede

Kinderopvang kan op diverse manieren. Maar voor kleinschalige persoonlijke opvang kies je voor gastouderopvang.

Gastouderbureau Dolfijntjes organiseert kleinschalige gastouderopvang in Ede en omstreken in huiselijke sfeer waar je kind een persoonlijke band opbouwt met de gastouder en de andere gastkinderen.

Met de focus op maatwerk, kwaliteit en flexibiliteit.

Omdat wij het belangrijk vinden dat kinderen zich voor 100% thuisvoelen bij de opvang én dat ouders hun kinderen met een gerust hart achterlaten.

Dolfijntjes gastouderopvang Ede

Maatwerk: het kind staat centraal

Gastouderbureau Dolfijntjes bemiddelt en begeleidt sinds 2009 gastouderopvang in Ede, Veenendaal, Wageningen en omstreken. Wij staan voor persoonlijk contact met gastouders en vraagouders. Het kind staat hierbij centraal. Elk kind verdient het om goed begeleid te worden naar een stabiele toekomst. Samen met vraag- en gastouders bekijken wij de wensen en mogelijkheden voor de perfecte match tussen kind en gastouder.

Kwaliteit: op zoek naar gastouders

Ons doel is het vinden van gastouders die betrokken en liefdevol de zorg van kinderen overnemen van ouders of verzorgers. Omdat we een goede start belangrijk vinden, helpen we (startende) gastouders zo goed mogelijk op weg. En we regelen toestemming bij de gemeente voor registratie bij het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Gastouders bieden we jaarlijks gepaste scholing aan voor de beste ontwikkeling en opvang van kinderen. Daarnaast komen we geregeld langs op de op opvanglocatie.

Dolfijntjes gastouderopvang Ede
Dolfijntjes gastouderopvang Ede

Een veilige plek voor kinderen

Ieder kind, iedere ouder en iedere gezinssituatie is anders. Logisch dat ook iedereen andere wensen heeft met betrekking tot opvang. Als ouder wil je natuurlijk dat de opvang van je kind goed geregeld is. Onze visie op gastouderopvang: voor alle kinderen een veilige plek creëren waar ze zich optimaal kunnen ontwikkelen in een kleinschalige setting met de juiste begeleiding van een erkende gastouder. Dolfijntjes is verantwoordelijk voor het waarborgen van de veiligheid en kwaliteit binnen die opvang. 

Ons team