Ik zoek een gastouder

Ik zoek een gastouder

Als ouder wil je natuurlijk alleen maar het beste voor je kind. Logisch dat je op zoek gaat naar een gastouder die jouw kind een liefdevolle en veilige omgeving biedt. Gastouderbureau Dolfijntjes helpt je hierbij in Ede, Wageningen, Veenendaal en omstreken. Neem hieronder vast een kijkje in het landelijk register voor gastouders die bij ons zijn aangesloten.


bekijk gastouder lijst

Dolfijntjes gastouderopvang Ede

Vrijblijvend intakegesprek

Als je op zoek bent naar een gastouder in de regio Ede kun je je bij ons inschrijven. Wij nemen vervolgens contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek. We lichten tijdens dit gesprek de aspecten van gastouderopvang toe, bespreken we het financiële gedeelte, maar brengen natuurlijk ook jouw wensen in kaart. Wil je je kind naar een gastouder brengen of geef je de voorkeur aan een gastouder bij jou thuis? Wij gaan op zoek gaan naar een geschikte gastouder op basis van wensen, normen, waarden en gevoel. Zo kunnen wij op zoek naar een geschikte gastouder voor jouw kind. Na het intakegesprek zal er eenmalig € 27,50 in rekening worden gebracht. Wanneer er daadwerkelijk opvang wordt afgenomen zullen wij dit bedrag in mindering brengen op de eerste factuur.

Match gevonden

Hebben we een geschikte, beschikbare gastouder gevonden, dan ontvang je van ons haar gegevens zodat jij contact op kan nemen voor een kennismaking. Samen kijken jullie dan of jullie een goede match zijn.

Inschrijven

Wil je je inschrijven? Vul dan onderstaand formulier in. Het verplicht je nog tot niets. Wij nemen contact met je op voor een vrijblijvend intakegesprek. 

Inschrijfformulier