Ik wil gastouder worden

Wil je als zelfstandige gastouder aan de slag en werk je het liefst vanuit huis? Word gastouder bij Dolfijntjes in Ede, Veenendaal, Wageningen of omstreken.

Lees meer

Risico Inventarisatie

Komen we er samen uit en sluit jij je aan bij Gastouderbureau Dolfijntjes, dan voeren we een Risico en Inventarisatie (RI) uit in en om jouw huis. Zijn er risico’s? Dan denken we natuurlijk met je mee hoe je dit op kan lossen. Geen risico’s? Goed zo! Wij sturen de RI door naar de gemeente. Zij sturen de RI en de benodigde documenten naar de GGD. De GGD maakt een afspraak met je om alles nog eens door te nemen. Na goedkeuring van de GGD word je door de gemeente geregistreerd als gastouder in het Landelijk Register Kinderopvang register.

Heb je vragen? Stel ze gerust

Benodigde diploma's

Verklaring Omtrent Goed gedrag i

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een verklaring waaruit blijkt dat je gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van een specifieke taak of functie in de samenleving. In dit geval dus voor het gastouderschap. 

Certificaat Eerste Hulp Aan Kinderen i

Met het Certificaat Eerste Hulp aan kinderen ben je voorbereid op Eerste Hulp handelingen bij kinderen. Het Certificaat kan actueel gehouden worden door het elke twee jaar te hercertificeren.   

Een kindgericht diploma: minimaal helpende zorg en welzijn niveau 2 i

Bij DUO kun je zien of jouw diploma geschikt is om gastouder te worden. Staat jouw diploma er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.